Vanuit een TCG-diagnose (dmv vragen, tong- en polsdiagnose) wordt een behandelplan opgesteld. Dit vindt plaats bij de eerste behandeling.

Eerste behandeling:

€ 85,-     Acupunctuur en/of Tuina massage/therapie inclusief TCG-diagnose (totaal 75 min. a 90 min.)

Vervolgbehandelingen:

€ 70,-  voor acupunctuur / tuina massage therapie / Acupunctuur, Tuina gecombineerd met Chinese kruiden  (60 min.)


Alleen kruidenconsult:

€ 50,-     Kruidenconsult (30 min.) In dit tarief zit ook de tijd voor het maken en verwerken van de kruiden recepteur.

 

Gelieve het consult betalen via de pin. De factuur voor de zorgverzekeraar krijgt u meteen mee.
Graag 2 grote en 1 kleine handdoek meenemen!

Behandelingen op afspraak! Bel voor een afspraak 06-48519222.

 

Zhong, beroepsvereniging 

Hui Chun Tang is aangesloten bij de beroepsvereniging Zhong (https://zhong.nl). U kunt de factuur indienen bij de zorgverzekeraar. Voor een overzicht van de vergoedingen kunt u de zorgverzekeringwijzer raadplegen.

https://www.zorgverzekeringwijzer.nl/zorgvergoedingen/acupunctuur

Goed om te weten is dat mijn behandelingen vergoed worden door vrijwel alle aanvullende zorgverzekeringen. U krijgt afhankelijk van uw verzekering een groot deel van de kosten terug. De beroepsvereniging waar Hui Chun Tang, Traditionele Chinese Geneeswijze is aangesloten is de Zhong, Vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde - registratienummer: 2017033, AGB-code E.I. van de Nes: 90103835,  AGB-code: Hui Chun Tang 90067258,  K.v.K.-nummer 76869814

.

Let op! Veel mensen denken dat zij eerst over hun eigen risico heen moeten gaan om in aanmerking te komen voor vergoedingen. De aanvullende verzekering staat los van de basisverzekering en het eigen risico. Als u uw vergoeding indient voor de aanvullende verzekering, dan krijgt u deze dan uitgekeerd (hoogte bedrag is afhankelijk van uw soort aanvullende verzekering).