In mijn praktijk help ik u graag van het verminderen en/of opheffen van uw fysieke en/of mentale klachten. Hiervoor gebruik ik verschillende methodes die gebaseerd zijn op de Traditionele Chinese Geneeswijze (TCG) zoals: 

 • Acupunctuur
 • Tuina massage therapie
 • Chinese Medicijnen 
 • Cupping
 • Voedings- en leefstijladvies

Goed om te weten is dat mijn behandelingen vergoed worden door vrijwel alle aanvullende zorgverzekeringen. U krijgt afhankelijk van uw verzekering een groot deel van de kosten terug. De beroepsvereniging waar Hui Chun Tang, Traditionele Chinese Geneeswijze is aangesloten is de Zhong, Vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde - registratienummer: 2017033, AGB-code E.I. van de Nes: 90103835,  AGB-code: Van Esch & Van de Nes: 90063182,  K.v.K.-nummer 52632601

.

Praktijk 

Hui Chun Tang, Traditionele Chinese Geneeswijze is gevestigd in Kerkdriel, Bommelerwaard, vlakbij Den Bosch.

        

 

Acupunctuur - Tuina Therapie - Kruiden 

 

U kunt bij mij terecht voor de volgende klachten: 

 • Herstellen van uw balans
 • Stress/spanningsklachten
 • Bij pijnklachten, zoals hoofdpijn, nekpijn, schouderpijn, gewrichtspijn, buikpijn, rugpijn, spierpijn
 • Verrekking van schouder, been, nekspieren, stijve nek
 • Tenniselleboog, golfarm, pijnklachten in mediale en laterale humerale epicondylitis
 • Verrekking, verstuiking van de pols, vingers
 • Rugklachten in de thoracale en lumbale wervels
 • Klachten bij de billen/heupgewricht
 • Verrekking van het kniegewricht, (mediale en laterale ligamenten van de knie)
 • Spanning in kuiten/scheenbenen
 • Verstuiking van enkelgewricht, te gespannen achillespees, hielspoor etc
 • Bij vermoeidheid
 • Maagpijn, buikpuin(spijsverteringsklachten, diarree, constipatie)
 • Vrouwenklachten (menstruatie, menopauze)
 • Zwangerschaps- en postnatale klachten
 • Preventief (behoud van gezondheid)

Staat uw klacht(en) er niet tussen, vraag mij gerust of ik uw klacht(en) kan behandelingen. 


Hui Chun Tang

De naamgeving van mijn praktijk is gegeven door de leraar van mijn leraar. Hui Chun Tang zijn Chinese woorden die staan voor de kliniek waar de lente weer terug komt. Hui staat voor Back, Chun = Lente, Tang = Kliniek. Kortom een kliniek waar mensen weer energiek worden en in balans komen. Hij gaf er een metafoor bij, namelijk van een plant die bijna dood is (winter) en in mijn praktijk weer in volle bloei komt (lente). De lente staat voor levensenergie en bloei.


Ervaringen van cliënten

Allereerst ben ik enorm blij dat ik Eline heb leren kennen. Ze is een TOP therapeute die echt voor een verandering kan zorgen en je kwaliteit van leven kan verhogen! De passie voor haar vak en uitmuntende kennis is geweldig om te zien. Als collega therapeut weet ik hoe belangrijk het is om goed voor je lichaam te zorgen en Eline weet mij dit zeer goed duidelijk te maken. Tevens is het voor mij zeer moeilijk om een uitmuntende therapeut te vinden aangezien ik hier natuurlijk kritisch naar kijk. Er wordt goed naar je geluisterd en ik raad het iedereen aan om een afspraak te maken! Onderhoud  voor je lichaam en geest is voor een ieder van groot belang en om deze reden ziet Eline mij dan ook met regelmaat terug! 
David C. Waalwijk
(Februari 2018)


Sinds een paar weken had ik last van evenwichtsstoornissen na een verstopt rechter oor. De huisarts kon niets vinden en verwees mij door naar een psycholoog. Dat voelde voor mij niet goed. Eline heeft bij mij acupunctuur gedaan. Zij heeft een wonder verricht. Na twee behandelingen ben ik van mijn evenwichtsstoornissen af. Ik heb me de afgelopen week heel erg goed gevoeld.  
Maaike S. Den Bosch
(Maart 2017)

Nadat ik meerdere maanden dagelijks rugklachten had ervaren, heb ik op advies van een familiecontact contact gezocht met Eline. Wat mij opviel is dat Eline een warme persoonlijkheid heeft en de tijd neemt. Eline heeft gebruik gemaakt van acupunctuur, tuina en warmte cups. Resultaat was dat mijn rug na elke behandeling pijnlozer en losser aanvoelde. Op dit moment ben ik uitbehandeld en daarmee heeft ze met geduld en verschillende sessies het uiteindelijke doel weten te bereiken.
B. de G. Kerkdriel
(November 2016)


Ik kwam bij Eline voor pijn aan mijn knie waar ik al vanaf september last van had. 1 behandeling met combinatie van acupunctuur, moxa op de naald en tuina massage en de pijn in mijn knie was over. Verder heeft Eline in andere behandelmomenten met Tuina massage mijn nek en schouders los gemaakt. Echt fijn!
Monique W. Den Bosch
(Maart 2016)

Na lang zoeken in de reguliere gezondheidszorg en internet ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij Eline. Ik had veel last van mijn onderbenen, het voelde aan als een enorme spanning in de spieren, echt pijnlijk! Elke ochtend bij het opstaan was er die vreselijke pijn in de onderbenen. Ik heb eerder een vaten onderzoek laten doen in het ziekenhuis, heb behandelingen ondergaan bij een Kinesiologie praktijk, veel fysiotherapie maar niets hielp echt. Dus dacht ik, dan zal het wel zo zijn, ik moet er maar mee leren leven! Totdat ik bij Eline terecht kwam. Eline heeft mij in drie (soms pijnlijke) behandelingen enorme verlichting gegeven, ik wist niet wat ik meemaakte! Je hoeft er dus niet mee te leven, er is een oplossing! Nu, na de behandelingen voel ik me een stuk beter, er is verlichting, het is nog niet helemaal verdwenen maar o wat een grote verandering. Ik ga zeker terug naar Eline, wat een fijn mens en wat een passie voor haar vak, prachtig om te zien!
Saskia P. Kerkdriel
(Februari 2016)

Via een verwijzing bij een coachingstraject kwam ik bij je terecht vanwege rugklachten en de daardoor ontstane hoofdpijnaanvallen. Direct na de eerste behandeling was het effect merkbaar. De hoofdpijn verdween en gedurende de behandeling is de scheefstand (scoliose) in m’n rug bijna verdwenen. Ongelofelijk! Je massages zijn kundig en na iedere behandeling merkte ik dat m’n rug meer en meer gewend was aan het recht staan. Naast deze fantastische resultaten wil ik je graag meegeven dat ik je als mens en behandelaar heb leren kennen als een enorm lieve, doortastende en kundige dame! Dankjewel voor alles.
Sabine van S. 
(4 september 2015)

Ik vind je niet alleen een zeer prettige persoon als behandelaar maar ook zeer kundig in je Tuina. Nogmaals dank voor de met veel fingerspitzengefühl uitgevoerde behandelingen die, met een waar nodig soms doortastende stevigheid, me van mijn koude voeten en pijnlijke, vastzittende spieren en pezen hebben afgeholpen. Ik zal mocht het onverhoopt nodig zijn zeker weer contact met je opnemen.
Toine van Balkom
(15 augustus 2015)