Allereerst ben ik enorm blij dat ik Eline heb leren kennen. Ze is een TOP therapeute die echt voor een verandering kan zorgen en je kwaliteit van leven kan verhogen! De passie voor haar vak en uitmuntende kennis is geweldig om te zien. Als collega therapeut weet ik hoe belangrijk het is om goed voor je lichaam te zorgen en Eline weet mij dit zeer goed duidelijk te maken. Tevens is het voor mij zeer moeilijk om een uitmuntende therapeut te vinden aangezien ik hier natuurlijk kritisch naar kijk. Er wordt goed naar je geluisterd en ik raad het iedereen aan om een afspraak te maken! Onderhoud  voor je lichaam en geest is voor een ieder van groot belang en om deze reden ziet Eline mij dan ook met regelmaat terug! 
David C.
(Februari 2018)
 

Sinds een paar weken had ik last van evenwichtsstoornissen na een verstopt rechter oor. De huisarts kon niets vinden en verwees mij door naar een psycholoog. Dat voelde voor mij niet goed. Eline heeft bij mij acupunctuur gedaan. Zij heeft een wonder verricht. Na twee behandelingen ben ik van mijn evenwichtsstoornissen af. Ik heb me de afgelopen week heel erg goed gevoeld.  
Maaike S.
(Maart 2017)


Ik kwam bij Eline voor pijn aan mijn knie waar ik al vanaf september last van had. 1 behandeling met combinatie van acupunctuur, moxa op de naald en tuina massage en de pijn in mijn knie was over. Verder heeft Eline in andere behandelmomenten met Tuina massage mijn nek en schouders los gemaakt. Echt fijn!
Monique Walraven
(Maart 2016)

Na lang zoeken in de reguliere gezondheidszorg en internet ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij Eline. Ik had veel last van mijn onderbenen, het voelde aan als een enorme spanning in de spieren, echt pijnlijk! Elke ochtend bij het opstaan was er die vreselijke pijn in de onderbenen. Ik heb eerder een vaten onderzoek laten doen in het ziekenhuis, heb behandelingen ondergaan bij een Kinesiologie praktijk, veel fysiotherapie maar niets hielp echt. Dus dacht ik, dan zal het wel zo zijn, ik moet er maar mee leren leven! Totdat ik bij Eline terecht kwam. Eline heeft mij in drie (soms pijnlijke) behandelingen enorme verlichting gegeven, ik wist niet wat ik meemaakte! Je hoeft er dus niet mee te leven, er is een oplossing! Nu, na de behandelingen voel ik me een stuk beter, er is verlichting, het is nog niet helemaal verdwenen maar o wat een grote verandering. Ik ga zeker terug naar Eline, wat een fijn mens en wat een passie voor haar vak, prachtig om te zien!
Saskia Pompen
(Februari 2016)

Via een verwijzing bij een coachingstraject kwam ik bij je terecht vanwege rugklachten en de daardoor ontstane hoofdpijnaanvallen. Direct na de eerste behandeling was het effect merkbaar. De hoofdpijn verdween en gedurende de behandeling is de scheefstand (scoliose) in m’n rug bijna verdwenen. Ongelofelijk! Je massages zijn kundig en na iedere behandeling merkte ik dat m’n rug meer en meer gewend was aan het recht staan. Naast deze fantastische resultaten wil ik je graag meegeven dat ik je als mens en behandelaar heb leren kennen als een enorm lieve, doortastende en kundige dame! Dankjewel voor alles.
Sabine van Santen
(4 september 2015)

Ik vind je niet alleen een zeer prettige persoon als behandelaar maar ook zeer kundig in je Tuina. Nogmaals dank voor de met veel fingerspitzengefühl uitgevoerde behandelingen die, met een waar nodig soms doortastende stevigheid, me van mijn koude voeten en pijnlijke, vastzittende spieren en pezen hebben afgeholpen. Ik zal mocht het onverhoopt nodig zijn zeker weer contact met je opnemen.
Toine van Balkom
(15 augustus 2015)