5 maanden geleden bij Eline terecht gekomen nadat ik te ziek was om op mn benen te staan. Inmiddels is mn lichaam weer zichzelf aan het worden! Durf weer auto te rijden, dingen te doen die begin dit jaar onmogelijk waren. Dankzij de kruiden en acupunctuur zijn we op de goede weg naar volledig herstel! Ik kan Eline iedereen aanraden! Rustig, luistert naar je, neemt je serieus en werkt met je mee naar een volledig herstel! Geeft tips qua voeding, leefstijl en toekomst.
J.v.D., Dordrecht
(Juni 2020)

Door de behandelingen bij Eline heb ik weer de juiste energie terug gekregen die ik lange tijd niet heb gehad. Ook haar behandeling dmv kruiden om mijn psoriasis tegen te gaan zijn heel werkzaam gebleken. Het is fijn dat er iemand als Eline is die je met een totaal andere kijk op genezing kan behandelen als je deze genezing niet kunt vinden in de reguliere medische zorg. Top!
Ton S., Rossum
(Mei 2020)

Reguliere geneeskunde gaf aan " leer met de pijn leven". Na 3 behandelingen bij Eline klachtenvrij na 8 maanden constante pijn. Ongelooflijk! Dankjewel Eline!!
Sylvia T. Raamsdonksveer
(April 2020)

Eline heeft mij snel en goed geholpen om van mijn rug, nek en schouderpijn klachten af te komen. Ze weet wat ze doet en overlegd alles met je. Wat erg fijn is, zodat je weet wat je te wachten staat. Als ik in de toekomst weer ergens last van zou hebben, dan ga ik zeker terug naar Eline voor behandeling. Ik ben haar erg dankbaar voor de hulp.
Kimberley van K, Tiel
(Januari 2020)



Eline heeft mij snel en goed geholpen om van mijn rug, nek en schouderpijn klachten af te komen. Ze weet wat ze doet en overlegd alles met je. Wat erg fijn is, zodat je weet wat je te wachten staat. Als ik in de toekomst weer ergens last van zou hebben, dan ga ik zeker terug naar Eline voor behandeling. Ik ben haar erg dankbaar voor de hulp.
Kimberley van K, Tiel
(Januari 2020)
 


Eline leidt haar praktijk op een hoog professioneel niveau. Er wordt naar je geluisterd en je wordt daadwerkelijk van je klachten verholpen.
Daarbij is Eline heel positief ingesteld en toegankelijk. Ik ga hierdoor elke keer weer met een goed gevoel naar huis, zowel mentaal als fysiek. Je bent bij Eline in goede handen.
Aneta van H. Kerkdriel
(Juni 2019)
 
Eline heeft hart voor haar werk. Ze is continue bezig met bijscholingen/cursussen. Ik heb erg veel baat bij haar behandelingen. Ik heb enkele bekenden met rugproblemen naar haar doorgestuurd en ook zij zijn allen zeer tevreden. Gewoon super!!!!!
Michel F. Best
(Juni 2019)
 
Ik ben bij Hui Chun Tang succesvol behandeld aan een zeer pijnlijke schouder/arm. Met acupunctuur, cupping, massage en kruiden. Een goede combinatie. Eline is zeer toegewijd en volhardend. Zij doet er alles aan om de oorzaak van de kwaal te vinden en daarbij ook de juiste toepassing van de Traditionele Chinese Geneeswijze.
Rieki P. Kerkdriel
(Juni 2019)
 
Bij de gemiddelde praktijk voor fysio- en andere vormen van therapie wordt je als 'patient' ingeschreven en wordt je ook als 'patient' behandeld.
Er wordt normaliter dan ook niet gevraagd naar leef- en eetpatroon, ec andere achtergrondinformatie wat volgens mij, en ook volgens Eline :-), een wezenlijk onderdeel is van het op te stellen behandelplan.
Het is dan ook zeer bijzonder dat Eline zowel vanuit haar professionaliteit en als mens hier uitgebreid aandacht aan schenkt.
Deze aanpak zorgt voor een ideale mix in behandeling en frequentie van de behandeling.
Last but not least is Eline een prettige en open persoonlijkheid, die staat voor haar praktijk en gaat voor het allerbeste resultaat.
Iedereen die écht geholpen wil worden: neem contact op met Eline!
Henk van H. Zaltbommel
(April 2019)
 
Allereerst ben ik enorm blij dat ik Eline heb leren kennen. Ze is een TOP therapeute die echt voor een verandering kan zorgen en je kwaliteit van leven kan verhogen! De passie voor haar vak en uitmuntende kennis is geweldig om te zien. Als collega therapeut weet ik hoe belangrijk het is om goed voor je lichaam te zorgen en Eline weet mij dit zeer goed duidelijk te maken. Tevens is het voor mij zeer moeilijk om een uitmuntende therapeut te vinden aangezien ik hier natuurlijk kritisch naar kijk. Er wordt goed naar je geluisterd en ik raad het iedereen aan om een afspraak te maken! Onderhoud  voor je lichaam en geest is voor een ieder van groot belang en om deze reden ziet Eline mij dan ook met regelmaat terug! 
David C. Waalwijk
(Februari 2018)


Sinds een paar weken had ik last van evenwichtsstoornissen na een verstopt rechter oor. De huisarts kon niets vinden en verwees mij door naar een psycholoog. Dat voelde voor mij niet goed. Eline heeft bij mij acupunctuur gedaan. Zij heeft een wonder verricht. Na twee behandelingen ben ik van mijn evenwichtsstoornissen af. Ik heb me de afgelopen week heel erg goed gevoeld.  
Maaike S. Den Bosch
(Maart 2017)

Nadat ik meerdere maanden dagelijks rugklachten had ervaren, heb ik op advies van een familiecontact contact gezocht met Eline. Wat mij opviel is dat Eline een warme persoonlijkheid heeft en de tijd neemt. Eline heeft gebruik gemaakt van acupunctuur, tuina en warmte cups. Resultaat was dat mijn rug na elke behandeling pijnlozer en losser aanvoelde. Op dit moment ben ik uitbehandeld en daarmee heeft ze met geduld en verschillende sessies het uiteindelijke doel weten te bereiken.
B. de G. Kerkdriel
(November 2016)


Ik kwam bij Eline voor pijn aan mijn knie waar ik al vanaf september last van had. 1 behandeling met combinatie van acupunctuur, moxa op de naald en tuina massage en de pijn in mijn knie was over. Verder heeft Eline in andere behandelmomenten met Tuina massage mijn nek en schouders los gemaakt. Echt fijn!
Monique W. Den Bosch
(Maart 2016)

Na lang zoeken in de reguliere gezondheidszorg en internet ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij Eline. Ik had veel last van mijn onderbenen, het voelde aan als een enorme spanning in de spieren, echt pijnlijk! Elke ochtend bij het opstaan was er die vreselijke pijn in de onderbenen. Ik heb eerder een vaten onderzoek laten doen in het ziekenhuis, heb behandelingen ondergaan bij een Kinesiologie praktijk, veel fysiotherapie maar niets hielp echt. Dus dacht ik, dan zal het wel zo zijn, ik moet er maar mee leren leven! Totdat ik bij Eline terecht kwam. Eline heeft mij in drie (soms pijnlijke) behandelingen enorme verlichting gegeven, ik wist niet wat ik meemaakte! Je hoeft er dus niet mee te leven, er is een oplossing! Nu, na de behandelingen voel ik me een stuk beter, er is verlichting, het is nog niet helemaal verdwenen maar o wat een grote verandering. Ik ga zeker terug naar Eline, wat een fijn mens en wat een passie voor haar vak, prachtig om te zien!
Saskia P. Kerkdriel
(Februari 2016)

Via een verwijzing bij een coachingstraject kwam ik bij je terecht vanwege rugklachten en de daardoor ontstane hoofdpijnaanvallen. Direct na de eerste behandeling was het effect merkbaar. De hoofdpijn verdween en gedurende de behandeling is de scheefstand (scoliose) in m’n rug bijna verdwenen. Ongelofelijk! Je massages zijn kundig en na iedere behandeling merkte ik dat m’n rug meer en meer gewend was aan het recht staan. Naast deze fantastische resultaten wil ik je graag meegeven dat ik je als mens en behandelaar heb leren kennen als een enorm lieve, doortastende en kundige dame! Dankjewel voor alles.
Sabine van S. Mierlo
(4 september 2015)

Ik vind je niet alleen een zeer prettige persoon als behandelaar maar ook zeer kundig in je Tuina. Nogmaals dank voor de met veel fingerspitzengefühl uitgevoerde behandelingen die, met een waar nodig soms doortastende stevigheid, me van mijn koude voeten en pijnlijke, vastzittende spieren en pezen hebben afgeholpen. Ik zal mocht het onverhoopt nodig zijn zeker weer contact met je opnemen.
Toine van B. Apeldoorn
(15 augustus 2015)