Contactformulier:

Naam:
Geslacht:
Telefoon
Vraag / opmerking:
Ik wil graag:
E-mail:
Voorkeurs datum/tijd:
Veiligheidsvraag:

Uw naam, e-mailadres en bericht worden bewaard om u te kunnen beantwoorden. Als de mailwisseling is afgerond en er geen behandeltraject wordt gestart dan zullen de gegevens worden verwijderd.

Let op! Indien u medische gegevens verstuurt via dit formulier of via e-mail dan kan de vertrouwelijkheid daarvan niet volledig worden gegarandeerd. Met een medische vraag kunt u ook telefonisch contact opnemen.

Belangrijke mededeling over bereikbaarheid ivm studiereis Beijing!

In verband met een studiereis naar Beijing ben ik van 11 november t/m 1 december 2019 telefonisch niet bereikbaar. Via mail en whatsapp ben ik wel bereikbaar. Na 4 december zal ik zo spoedig mogelijk contact met u opnemen!

Drie weken lang zal ik mij verder specialiseren en verdiepen in klachten. De tijd zal gevuld zijn met seminars, lectures en clinics, gegeven door diverse professoren in acupunctuur en Chinese kruiden/medicijnen. De eerste helft van de tijd zullen we doorbrengen in het Jing Fang College Centre, dat nauw samenwerkt met The Chinese Medicine Research and development Association en de tweede helft zullen we clinics en en lectures bijwonen in het Guangan'men hospital. Tijdens deze periode zal onze kennis verrijkt worden in o.a. schildklierklachten, slapeloosheid, depressie, angst, endocrinologie, huidklachten, psoriasis, nephritis, darmklachten etc.

Telefonisch ben ik dus niet goed bereikbaar, dus wil je iets weten of een afspraak maken, mail mij dan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur een whatsapp bericht i.p.v. te bellen. Ik ga er vanuit dat ik daar wel toegang heb tot mijn email en whatsapp. Ik neem sowieso natuurlijk na mijn reis contact met je op.

 

Bezoekadres  
Maasbandijk 26  
5331 KD Kerkdriel      
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Mob: 06-48519222

Routebeschrijving
Klik op deze link voor de routebeschrijving